Co si vzít s sebou na Emirates Final Interview

Na konci AD dostanete několik papírů a na jednom z nich je napsaný checklist věcí, které s sebou máte mít na FI.  Ten papír vypadá t...














Na konci AD dostanete několik papírů a na jednom z nich je napsaný checklist věcí, které s sebou máte mít na FI. 

Ten papír vypadá takhle:



1) Complete Online Psychometrics Test
  • Online psychometrický test, který musíte mít hotový ještě před FI. Takže pokud máte FI den po AD, musíte ho udělat ještě večer. Dostanete k němu unikátní přístupové údaje jenom pro vaši skupinu.
2) Fill Pre-Joining Administration Form
  • Tohle je formulář, co dostanete na konci AD. Neudělejte chybu jako já a vyplňte to ČERNOU propiskou a HŮLKOVĚ. :D Ono to je napsaný v instrukcích, ale kdo si čte instrukce že jo :D
3) Colored Passport Photocopy x2
  • Okopírovaná stránka z pasu, kde máte údaje - BAREVNĚ
4) Photos 
  • Na tohle téma budu mít brzy vlastní článek, ale musíte mít 1x Formal Full Length Photo, 8x Passport Size Photo a 2x Casual Photos - všude široký úsměv a sepnuté vlasy tak, aby vám nebyl vidět drdol a byly vidět uši. Taky je lepší, když vezmete víc casual fotek, aby si recruiter vybral. 
5) Updated CV

6) Photocopy of Educational Certificates
  • Okopírovaný maturitní vysvědčení a jiný certifikáty - já mám CAE, Zertifikat Deutsch.. Prostě cokoliv, co máte v životopisu a mohlo by vám pomoct.
7) Apply Online
  • Je lepší se přihlásit na stránkách už před OD, abyste pak nemuseli řešit, že to trvá asi hodinu :D A je to docela práce, protože tam přepisujete v podstatě celý CV do jejich okýnek a nahráváte fotky a tak. 
8) Complete and online advertising survey.
  • Tohle je anonymní a jenom hodnotíte recruitera. 
9) Protože momentálně nepracujete v UAE, tak poslední krok řešit nemusíte.

A pak samozřejmě cokoliv jinýho, co byste mohli před FI potřebovat - červenou rtěnku, vodu a pokud jste si připravovali odpovědi na nějaký otázky, tak ještě to.. :) No stress!


You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ahoj, děkuju za tenhle blog, který mi snad umožní stát se letuskou. Chtěla bych se zeptat, pises zde, ze je potřeba odevzdat foto v sepnutych vlasech aby byly vidět vlasy. Mam lehce odstate usi (nejsou to zas žádne plachtaky, ale vidět to je). Myslíš že by s tím byl problém abych se stala letuskou u emirates? Dlouho už přemýšlím o přisiti, ale aby jim zas nevadili ty jizvicky tam. Každopádně jestli je lepší jit na prisiti nebo jestli to tam neresi. Moc děkuju za odpověď sem a držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Jsem moc ráda, že ti přijde blog užitečnej! Ohledně uší - jsem si téměř jistá, že odstáté uši nevadí :) Ale samozřejmě pokud si myslíš, že by ses cítila líp po přišití, tak si je nech přišít a jizvičky by taky problém být neměly. :) Na fotku chtějí sepnuté vlasy s viditelnýma ušima - nevím proč, ale stejně tak to chtěli na ambasádě pro vízum do Ameriky, takže to bude asi z důvodu víza. :)

      Vymazat

Flickr Images